Nyheder

 

TV2 Fyn

27. September, 2018

TV2 Fyn har lavet en kort reportage om PorcoVision. 

Coworking Plus

20. August, 2018

Vi kan med glæde fortælle at PorcoVision nu har officiel base i Coworking Plus, hvor Christian og Christine er flyttet ind.  

Coworking Plus er et dynamisk innovationsmiljø med kontorpladser for entreprenører, startups og vækstvirksomheder. Coworking Plus har en stærk kultur hvor vidensdeling, åbenhed og generøsitet fremmes. Hos dem bliver man en del af et utraditionelt miljø, hvor man kan udvide sit netværk og samtidig arbejde på at vækste og styrke sin virksomhed.

Vi er meget glade og ser frem til at udvide vores netværk og tage imod de muligheder som Coworking plus kan bringe til virksomheden. 

InnoFounder

15. Juni, 2018

PorcoVision er fra 1. september blevet udvalgt til til at modtage 2 pladser ved Innofounder. Dette betyder økonomisk støtte i form af løn samt investering. InnoFounder stiller ligeledes også kontorpladser til rådighed i et innovationsmiljø, hvor PorcoVison har valgt at have kontorlokaler ved Coworking Plus. 

InnoFounder er et program under innoavaionsfonden, der hjælper dimitterede iværksætterer med understøttelse i op til et år. De faciliterer forskellige workshops og en faglig mentor, i vores tilfælde Lasse Chor. Det glæder vi os meget til.  

Ny CTO 

11. Juni, 2018

PorcoVision kan nu offentliggøre at Julius Vogt fratræder sin stilling og ejerskab, og Christian Moeslund, tiltræder i ejerstablen samt i stillingen som CTO. 

Vi er meget glade for at have Christian ombord! Christian har i det sidste halve år arbejdet med at udvikle softwaresystemet bag PorcoVision. Han har en baggrund som datalog hvor hans forståelse inden for software og hardware er noget der vil bringe høj værdi til udviklingen. 

                                                                    Velkommen Christian! 

Innovationsprisen VIA

23. April, 2018

PorcoVision blev udvalgt til at deltage i finalen i VIA Innovationskonkurrence, som fandt sted i Århus.
Vi gik desværre ikke derfra med 50.000 kr., men havde istedet fået nogle gode kontakter.  

Mikrolegat

2. Maj, 2016

Venture Cup

2. Maj, 2016

Venture Cup er en startup konkurrence, der finder sted 2 gange om året, henholdsvis i Odense og København. Ved deltagelse i konkurrencen bliver ens idé eller produkt bedømt af et fagligt panel.

Efter stiftelsen af PorcoVision i september 2016, havde vi et ønske om at få feedback på vores ide og forretningsplan. Vi valgte at deltage i VentureCup Denmark 2017 ved at indsende vores forretningsplan. Efter en måneds ventetid, gik vi videre i finalen med store komplimenter hvor der skulle pitches foran et dommerpanel bestående af 4.
Konkurrencen var hård hvor vi konkurrerede imod produkter der allerede var klar til markedet. 

 

På trods af vi ikke vandt, fik vi erfaringer, positiv feedback, konstruktiv kritik og ikke mindst blod på tanden.

 

 

 

Email

kontakt@porcovision.com

Adresse

Cortex Park 26

5230 Odense M

Telefon

28 30 55 07